Orez Spaniol
Orezul spaniol ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 142 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oregano, pastă de roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1021 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Cum să: orez spaniol, și Orez Spaniol Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-o tigaie mare orez brun în ulei de măsline, la foc mediu/mare.
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti amestecul de orez de ceapa, amestecand frecvent, aproximativ 4 minute, sau pana cand ceapa se inmoaie. 2 într-o tigaie separată pentru sos, aduceți stocul la foc mic.
Adăugați sos de roșii, oregano și sare.
Adăugați orez în bulion. Aduceți la foc mic. Acoperă. Reduceți căldura și gătiți 15-25 de minute, în funcție de tipul de orez și de instrucțiunile de pe pachetul de orez. Opriți focul și lăsați să stea 5 minute.