Orez roșu și cârnați

Orez roșu și cârnați
Orezul roșu și cârnații necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,66 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 421 calorii. Un amestec de condimente, sare și piper, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 25 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez Roșu Cu Cârnați Habanero Și Fasole Roșie, Orez roșu cu cârnați și ardei, și Fasole Roșie Și Orez Cu Cârnați Andouille.

Instrucțiuni

1
Combinați orezul și apa într-o cratiță și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute, până când orezul este fraged și apa a fost absorbită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați slănina și rumeniți pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeii verzi în tigaie și gătiți până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă cârnații și se fierbe până se încinge, apoi se toarnă roșiile. Gatiti doar pana se incalzeste. Se amestecă orezul gătit și sosul de spaghete. Condimentează cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sos De PasteSos De Paste
Orez FiertOrez Fiert
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
7
Transferați într-o caserolă mare și acoperiți cu un capac sau folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, apoi scoateți capacul și gătiți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista