Orez Roșu Mexican (Arroz Rojo)

Orez Roșu Mexican (Arroz Rojo)
Orezul roșu Mexican (arroz Rojo) este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 193 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, cățel de usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Orez Roșu Mexican (Arroz Rojo), Arroz Rojo (Orez Roșu Mexican), și Arroz Rojo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o oală și acoperiți cu un centimetru de apă rece. Învârtiți până când apa este lăptoasă; turnați apa. Repetați clătirea de două ori; apoi scurgeți bine orezul într-o strecurătoare și lăsați să se usuce 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați orez și gătiți, amestecând, 2 minute; apoi creșteți focul la mediu și gătiți până când orezul începe să devină auriu, 6 până la 8 minute, amestecând des. Între timp, într-un blender, ceapă pură, usturoi, chile și roșii tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați roșii pure la orez, creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând, până când pura a fost absorbită în cea mai mare parte, aproximativ 3 minute (va bule și stropi). Se amestecă bulionul de pui și sarea și se fierbe. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când tot lichidul este absorbit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista