Orezul roșu Chile cu fasole neagră și Tofu uscat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, tofu, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui roșu Chile cu orez și fasole neagră, Crock Pot fasole roșie și orez, și Tofu și fasole neagră se amestecă.
Instrucțiuni
1
Se încălzește pe mediu-mare și se adaugă ceapa. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Adăugați orezul și gătiți încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați usturoiul, 1 1/2 lingurițe de pudră de chile și boia afumată și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați bulionul și sarea (folosiți mai puțin dacă bulionul este sărat) și amestecați bine. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți oala. Gatiti 25 de minute. În timp ce orezul se gătește, pregătiți tofu uscat, bucle de soia sau TVP dacă îl utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Proteine Vegetale Texturate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați buclele uscate de tofu / soia într-un castron cu microunde și adăugați 1 cană de bulion de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și amestecați 1 linguriță de pudră de chile. Cuptor cu microunde la putere mare până când fierbe bulionul. Se amestecă și se lasă să stea până când tofu uscat este fraged. (Dacă utilizați bucăți mari de TVP, poate fi necesar un timp suplimentar de gătit.) Alternativ, aduceți la fierbere pe aragaz timp de 1 minut și lăsați să stea până se înmoaie. După ce orezul a fiert 25 de minute, scurgeți tofu uscat și adăugați-l și fasolea neagră în orez. Nu amestecați-puneți-le doar deasupra orezului. Acoperiți din nou oala și continuați să gătiți până când orezul este fraged și lichidul este absorbit în cea mai mare parte, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Proteine Vegetale Texturate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ceapa verde și spanacul, acoperiți din nou și gătiți încă 5 minute. Se amestecă bine pentru a se combina și se servește cu salsa la masă.