Orez roșu Chile cu fasole neagră și Tofu uscat

Orez roșu Chile cu fasole neagră și Tofu uscat
Orezul roșu Chile cu fasole neagră și Tofu uscat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, tofu, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui roșu Chile cu orez și fasole neagră, Crock Pot fasole roșie și orez, și Tofu și fasole neagră se amestecă.

Instrucțiuni

1
Se încălzește pe mediu-mare și se adaugă ceapa. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Adăugați orezul și gătiți încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Adăugați usturoiul, 1 1/2 lingurițe de pudră de chile și boia afumată și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați bulionul și sarea (folosiți mai puțin dacă bulionul este sărat) și amestecați bine. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți oala. Gatiti 25 de minute. În timp ce orezul se gătește, pregătiți tofu uscat, bucle de soia sau TVP dacă îl utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Proteine Vegetale TexturateProteine Vegetale Texturate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Așezați buclele uscate de tofu / soia într-un castron cu microunde și adăugați 1 cană de bulion de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și amestecați 1 linguriță de pudră de chile. Cuptor cu microunde la putere mare până când fierbe bulionul. Se amestecă și se lasă să stea până când tofu uscat este fraged. (Dacă utilizați bucăți mari de TVP, poate fi necesar un timp suplimentar de gătit.) Alternativ, aduceți la fierbere pe aragaz timp de 1 minut și lăsați să stea până se înmoaie. După ce orezul a fiert 25 de minute, scurgeți tofu uscat și adăugați-l și fasolea neagră în orez. Nu amestecați-puneți-le doar deasupra orezului. Acoperiți din nou oala și continuați să gătiți până când orezul este fraged și lichidul este absorbit în cea mai mare parte, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Proteine Vegetale TexturateProteine Vegetale Texturate
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați ceapa verde și spanacul, acoperiți din nou și gătiți încă 5 minute. Se amestecă bine pentru a se combina și se servește cu salsa la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista