Orez Prăjit Cu Ou

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul prăjit cu ou. O porție conține 560 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, sos de soia, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați orez prăjit cu legume , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, Varză roșie în stil orez prăjit și grâu Bulgur {cu ou prăjit}, și Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe orezul până se gătește, dar nu prea moale. Se lasă să se răcească complet.Se toacă ceapa de primăvară foarte, foarte subțire și se fierbe rapid mazărea.
Adăugați ulei într-un wok fierbinte, bateți ouăle și adăugați în tigaie. Amestecați-le frecvent până când oul începe să se unească.
Adăugați ceapa, mazărea și 1 lingură de sos de soia fără Gluten. Se prăjește până când oul este gătit.Aduceți căldura și amestecați orezul și sosul de soia rămas fără Gluten. Gatiti pana cand orezul a fost incalzit si serviti in boluri incalzite.