Orez prăjit cu creveți Thailandezi
Thai creveți prăjit orez ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 739 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 213 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți la îndemână fasole, busuioc, sos de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Orez prăjit cu creveți Thailandezi, Thai Stele Thai Orez Prăjit, și Orez Prăjit Thailandez.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok și prăjiți ardeiul, albușurile de ceapă și broccoli timp de câteva minute pentru a se înmuia. Se amestecă pasta de curry și creveții și se gătește încă 1 min.
Adăugați un strop de apă, apoi sfărâmați în orezul de nucă de cocos, despărțindu-l cu o lingură. Sfat în mazăre, fasole și verdeață de ceapă și amestecați până când totul s-a încălzit, apoi adăugați busuiocul și sosul de pește după gust.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Orez prăjit în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.