Orez Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul portocaliu. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână orez brun cu bob scurt, ceapă, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine, Orez Portocaliu, și Orez Portocaliu.
Instrucțiuni
Combinați orezul, sarea și 2 căni de apă într-o cratiță medie la foc mediu.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute. Între timp, radeți 1 lingură de coajă dintr-una dintre portocale. Apoi tăiați coaja rămasă din ambele portocale și tăiați-o în secțiuni.
Tăiați ceapa în bucăți subțiri. Când orezul este fraged și apa este absorbită, pliați în 1 lingură de coajă, secțiunile portocalii, ceapa, menta, măslinele și uleiul de măsline. Condimentați după gust cu sare suplimentară, dacă este necesar.