Orez Peruvian și linte (Tacu Tacu)

Orez Peruvian și linte (Tacu Tacu)
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 271 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, linte maro, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, Orez Peruvian, și Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian).

Instrucțiuni

1
Aduceți linte, 5 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie grea, apoi fierbeți, neacoperite, până când lintea este doar fragedă, 12 până la 25 de minute (în funcție de vârsta lintei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge, apoi se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Între timp, gătiți 1 linguriță de usturoi în 1lingura de ulei într-o altă cratiță medie grea la foc mediu, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați orez și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
5
Adăugați restul de 2 1/4 căni de apă și 1 linguriță de sare și aduceți la fierbere, apoi gătiți, acoperit, la foc mic 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute. Se amestecă orezul de sus în jos cu o spatulă de cauciuc, apoi se amestecă în linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
În timp ce orezul stă, saut approconion și restul de linguriță de usturoi în 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă grea de 12 inci la foc mediu-mare până când ceapa este aurie, 3 până la 5 minute. Se amestecă pasta de chile și se gătește, amestecând, 1 minut. Se amestecă amestecul de ceapă în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei în tigaie la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați amestecul de orez și prăjiți, aplatizând ușor cu o spatulă, până când se formează o crustă maro-aurie pe partea inferioară, aproximativ 3 minute. Se amestecă orezul și se prăjește, aplatizându-l, până se formează din nou o crustă pe partea inferioară, încă aproximativ 3 minute. Repetați prăjirea și amestecând până când bucățile de crustă sunt dispersate, cu aproximativ 9 minute mai mult (aproximativ 15 minute Timp total de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Concha y Toro Terrunyo
2
Valea Casablanca Sauvignon Blanc ' 07
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
1
Orezul și lintea pot fi făcute (dar nu prăjite) cu 1 zi înainte și răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
OrezOrez
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista