Orez persan-dovlecei umpluți cu fistic și mărar

Orez persan-dovlecei umpluți cu fistic și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii umpluți cu orez persan cu fistic și mărar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 293 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, mărar, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Polow (orez persan cu fistic și mărar), Dovlecei umpluți cu orez și mărar, și Mărar persan și orez de fasole Lima.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Se toacă pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați orez, cardamom și scorțișoară; gatiti timp de 5 minute sau pana cand orezul este opac, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
OrezOrez
8
Adăugați 1/4 linguriță sare, chimen, ardei roșu și 1 1/4 căni de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
9
Se ia de pe foc; se amestecă caisele. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute; aruncați cardamomul și scorțișoara. Puneți amestecul de orez într-un castron mare; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Combinați restul de 2 linguri de ulei de măsline, restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, coajă de portocală și sucuri într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Adăugați pansament, pulpă de dovlecel rezervată, fistic și ingrediente rămase în amestecul de orez; aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
OrezOrez
12
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
13
Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de orez în fiecare coajă de dovlecel. Se fierbe 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În56 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista