Orez negru spaniol cu creveți prăjiți și măsline verzi: Arroz Negro

Orez negru spaniol cu creveți prăjiți și măsline verzi: Arroz Negro
Orez negru spaniol cu creveți prăjiți și măsline verzi: Arroz Negro ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $ 4.98 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 745 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, ceapă, stoc de creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 3 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare includ orez spaniol – arroz mexicana, Atât de ușor Arroz Con Pollo (pui spaniol și orez), și ARROZ CON POLLO: CASEROLA SPANIOLĂ DE PUI ȘI OREZ.

Instrucțiuni

1
Combinați stocul și cerneala de calmar într-o cratiță și așezați la foc mediu-mic, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie largă de mică adâncime sau o tigaie de paella la foc mediu. Faceți un sofrito sotând ceapa, usturoiul și roșiile; gătiți până când amestecul se caramelizează puțin și aromele se amestecă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se presară cu boia, sare și piper. Îndoiți orezul, amestecând pentru a acoperi boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se toarnă în stocul fierbinte, negru și se amestecă. Reduceți căldura la minim și gătiți până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute; condimentează cu sare și piper. Nu acoperiți și nu amestecați constant ca risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Amestecați pimentos, măsline, pătrunjel, suc de lămâie și restul de 2 linguri de ulei împreună într-un bol mic. Aranjați creveții prăjiți în tigaie pe orezul negru și presărați amestecul de măsline peste tot; serviți direct din tigaia de la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Orez NegruOrez Negru
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Faceți o marinată rapidă pentru creveți combinându-le într-un bol cu o picătură sănătoasă de ulei de măsline, boia, usturoiul zdrobit, felii de lămâie, sare și piper. Aruncați creveții astfel încât să fie acoperiți cu toate lucrurile bune și marinați timp de 5 minute până la 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu câteva linguri de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte, scoateți creveții din marinată și aruncați-i în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Se sotează 3 minute pe fiecare parte până când cojile sunt roșii și carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9
Serviți creveții cu orezul negru spaniol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez NegruOrez Negru
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Torres Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât de puternic și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 3 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista