Orez marocan picant
Orezul marocan picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 787 calorii, 60g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food are 338 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână piept de pui, cub de pui, pachet de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 96%. Rețete similare includ Cotlete marocane picante, Ouă marocane picante, și Morcovi Marocani Picante.
Instrucțiuni
Înveliți puiul cu condimentul marocan. Se prăjește ceapa în unt până se înmoaie.
Sfat în pui, apoi gătiți încă câteva minute. Se amestecă orezul și caisele, apoi se toarnă cubul de bulion cu 700 ml apă clocotită și nautul.
Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 10 minute până când orezul este fraged și a absorbit cea mai mare parte a lichidului. Aruncați pătrunjelul tocat cu frunze plate și serviți.