Orez lipicios învelit în frunze de bambus (Joong sau Zhongzi)
Orez lipicios învelit în frunze de bambus (Joong sau Zhongzi) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 720 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 11 și costă 2,96 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, scorțișoară, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană, Orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană, și Nori-orez lipicios învelit, shiitake și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți cu o zi înainte să doriți să faceți găluștele!Înmuiați orezul, fasolea mung și frunzele de bambus în recipiente separate peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mung
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2
Așezați un castron sau o farfurie peste frunzele de bambus pentru a le menține scufundate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați 2 lingurițe de sare, piper negru, 1 cățel de usturoi, vin de orez, apă, zahăr de rocă, scorțișoară, piper alb, cuișoare, coriandru, fenicul, schinduf și 2 lingurițe de ulei de canola în castron. Se amestecă carnea de porc cubată, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.A doua zi, scurgeți orezul și setați aside.In un wok, încălziți uleiul de canola rămas și amestecați usturoiul rămas, morcovul, ceapa și ghimbirul până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Vin De Orez
Poate Dieta Sifon
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați bulion de pui, 1 linguriță de sare și sos de pește și amestecați bine. Se strecoară orice exces de marinată din carne de porc și se adaugă în wok (se întoarce carnea de porc la frigider) și se încălzește până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sos De Pește
Tri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați orezul scurs și amestecați frecvent până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.Între timp, transferați frunzele de bambus într-o oală mare cu apă clocotită și fierbeți 30 de minute pentru a se înmuia și steriliza. (Oțetul poate fi adăugat aici pentru a le înmuia în continuare.) Ștergeți fiecare frunză cu un burete sau un tampon de spălare sub apă curentă rece pentru a îndepărta orice sol rămas. Puteți tăia tulpinile cu foarfece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurgeți fasolea mung și adăugați zahăr alb și restul de 1/4 linguriță de sare.Pregătiți 25 de lungimi de sfoară de aproximativ 4'. Am legat grupuri de 5 împreună la un capăt, cu o buclă pentru a atârna de un cârlig pe dulapul meu. Apoi, în timp ce îmi leg găluștele, ele atârnă de sfoară și le pot pune și scoate din ghivece în grupuri de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Fasole Mung
(tub Mare)
8
Așezați materialele de ambalare: frunze de bambus înmuiate, amestec de orez, fasole mung și carne de porc. Poate doriți să păstrați vasul de carne de porc marinată într-un castron mai mare plin de gheață pentru a-l menține rece în timp ce înfășurați.Luați 2 frunze de bambus, suprapuse de-a lungul laturilor lor lungi cam la jumătatea drumului și formați un con (vezi videoclipuri). Se amestecă aproximativ 2 linguri de amestec de orez, apoi 1/2 lingură de fasole mung, apoi 2 sau 3 bucăți de carne de porc, încă 1/2 - 1 lingură de fasole mung, apoi se acoperă cu încă 2 sau 3 linguri de amestec de orez. Poate fi necesar să adăugați o a treia frunză de bambus pentru a extinde conul.Folosiți capetele frunzelor pentru a comprima ferm conul ingredientelor și formați aproximativ capătul deschis într-un pătrat sau dreptunghi. Închiderea frunzei de bambus este dificilă. Am ținut conul cu capetele frunzelor îndreptate spre mine. Am pliat marginea apropiată spre mijloc, am pliat capetele spre mine peste asta și am pliat cu grijă fiecare parte spre mijloc, asigurându-mă că colțurile sunt acoperite. Întotdeauna mi-am orientat frunzele în același mod, așa că o parte era capetele frunzelor, iar cealaltă era capetele tulpinii. Mi-am propus să obțin capetele frunzelor sub capetele tulpinii. Apoi înfășurați-l în jurul său până când pare sigur. Continuați să înfășurați găluște până când umplutura a dispărut. După cum am spus, primul a durat aproximativ 20 de minute și câteva încercări înainte de a părea că se va ține împreună. Primele 5 sau cam asa ceva au fost destul de urât! Dar apoi m-am prins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mung
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Încălziți o oală mare sau un wok cu apă sărată pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Puneți mai întâi câteva frunze de bambus suplimentare sau rupte, apoi câteva găluște, apoi alte frunze. Apa ar trebui să acopere aproape găluștele. Am făcut 10 la un moment dat în wok mea și oală mare. Aduceți înapoi la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut pentru a menține un foc bun de fierbere timp de 2 ore, adăugând apă aproximativ la jumătatea drumului. Ar trebui să fie ușor umflate și să se simtă ferme, dar squishy atunci când le strângeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Scurgeți și clătiți cu apă rece.Se lasă să se răcească sau să mănânce ceva fierbinte imediat. Restul se va păstra în frigider timp de 3-5 zile și se îngheață bine (până la 6 luni într-un congelator bun, bine înfășurat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime