Orez lipicios de nucă de cocos, mango și fructul pasiunii

Orezul lipicios de nucă de cocos, mango și fructul pasiunii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 507 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți zahăr auriu, mango, Mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Orez lipicios de nucă de cocos cu Mango, și Mango Cu Orez Lipicios De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, spălați orezul cu multă apă rece, apoi scurgeți-l și răsturnați-l într-un castron.
Se toarnă suficientă apă rece pentru a o acoperi mai mult, apoi se lasă la macerat peste noapte.
Faceți sosul de mango. Lichidați carnea de mango cu suc de portocale, suc de lămâie și zahăr. Gustați și adăugați puțin zahăr în plus sau suc de lămâie, dacă este necesar. Treceți printr-o sită fină, apoi răciți dacă faceți înainte.
Scurgeți orezul, transferați-l într-un abur și aburiți timp de 25-30 de minute până când este moale și moale, asigurându-vă că apa nu fierbe uscată. Fierbeți laptele de cocos cu 85g de zahăr timp de 1 min.
Se toarnă sucul de lămâie, se amestecă orezul aburit, apoi se lasă, acoperit, timp de 5 minute până când are o consistență groasă, cremoasă. Verificați dulceața, adăugând mai mult zahăr după gust, dacă este necesar. Se răcește ușor, aproximativ 10 minute, până când este cald și își menține forma. Orezul se servește cel mai bine ușor cald, cu cât rămâne mai mult, cu atât devine mai ferm și mai autocolant.
Pentru fiecare porție, așezați o matriță inelară înaltă de 6,5 cm diametru x 3,5 cm în mijlocul unei farfurii mari. Lingură într-o șesime din orezul lipicios.
Stropiți puțin sos de mango pe farfuria din jurul orezului. Aranjați câteva felii de mango pe sos și așezați câteva deasupra orezului cu o stropire de coajă de tei. Lingură în jurul unor semințe și suc de fructe de pasiune. Împrăștiați peste câteva frunze de mentă.
Serviți sosul de mango rămas separat.