Orez lipicios de nucă de cocos, mango și fructul pasiunii

Orez lipicios de nucă de cocos, mango și fructul pasiunii
Orezul lipicios de nucă de cocos, mango și fructul pasiunii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 507 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți zahăr auriu, mango, Mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Orez lipicios de nucă de cocos cu Mango, și Mango Cu Orez Lipicios De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte, spălați orezul cu multă apă rece, apoi scurgeți-l și răsturnați-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă suficientă apă rece pentru a o acoperi mai mult, apoi se lasă la macerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Faceți sosul de mango. Lichidați carnea de mango cu suc de portocale, suc de lămâie și zahăr. Gustați și adăugați puțin zahăr în plus sau suc de lămâie, dacă este necesar. Treceți printr-o sită fină, apoi răciți dacă faceți înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Scurgeți orezul, transferați-l într-un abur și aburiți timp de 25-30 de minute până când este moale și moale, asigurându-vă că apa nu fierbe uscată. Fierbeți laptele de cocos cu 85g de zahăr timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se toarnă sucul de lămâie, se amestecă orezul aburit, apoi se lasă, acoperit, timp de 5 minute până când are o consistență groasă, cremoasă. Verificați dulceața, adăugând mai mult zahăr după gust, dacă este necesar. Se răcește ușor, aproximativ 10 minute, până când este cald și își menține forma. Orezul se servește cel mai bine ușor cald, cu cât rămâne mai mult, cu atât devine mai ferm și mai autocolant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Pentru fiecare porție, așezați o matriță inelară înaltă de 6,5 cm diametru x 3,5 cm în mijlocul unei farfurii mari. Lingură într-o șesime din orezul lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
7
Stropiți puțin sos de mango pe farfuria din jurul orezului. Aranjați câteva felii de mango pe sos și așezați câteva deasupra orezului cu o stropire de coajă de tei. Lingură în jurul unor semințe și suc de fructe de pasiune. Împrăștiați peste câteva frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Serviți sosul de mango rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista