Orez lipicios cu lapte de cocos cu Mango

Orez lipicios cu lapte de cocos cu Mango

Instrucțiuni

1
Între timp, puneți laptele de cocos într-o oală grea și încălziți la foc mediu până când este fierbinte. Nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
2
Adăugați zahărul și sarea și amestecați pentru a se dizolva complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Când orezul lipicios este fraged, întoarceți-l într-un castron și turnați 1 cană de lapte de cocos fierbinte; rezervați restul. Se amestecă pentru a amesteca lichidul în orez, apoi se lasă să stea timp de 20 de minute până la o oră pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Între timp, curățați mango. Groapa de mango este plată și doriți să tăiați carnea de mango de pe groapă cât mai curat posibil. Pe rând, așezați mango — urile pe o parte îngustă pe o tăietură și feliați longitudinal la aproximativ 1/2 inch de centru-cuțitul dvs. ar trebui să taie chiar de-a lungul părții plate a gropii; dacă lovește groapa, treceți peste o fracțiune de centimetru mai mult până când puteți tăia în jos. Repetați pe cealaltă parte a gropii, oferindu-vă două bucăți emisferice de mango. (Bucătarul ajunge să guste din bucățile rătăcite de mango care încă se agață de groapă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Orez LipiciosOrez Lipicios
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați fiecare mango pe jumătate plat și feliați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pentru a servi individual, așezați o movilă ovală de orez lipicios pe fiecare farfurie de desert și așezați decorativ o jumătate de mango feliată lângă ea. Acoperiți cu o crenguță de mentă sau busuioc, dacă doriți. Sau, așezați feliile de mango pe un platou și treceți-le, împreună cu un bol de servire care conține orezul, permițând oaspeților să se servească singuri. Se amestecă bine laptele de cocos îndulcit rămas, se transferă într-un castron mic de servire sau cruet și se trece separat, cu o lingură, astfel încât oaspeții să poată lingura în plus după cum doresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
7
Note
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos îndulcităNucă De Cocos îndulcită
Orez LipiciosOrez Lipicios
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Spre deosebire de orezul lipicios simplu, orezul lipicios din lapte de cocos are suficientă umiditate și uleiuri în el încât se păstrează bine timp de 24 de ore, într-un recipient acoperit la frigider, fără a se usca. Reîncălziți-l a doua zi prin abur sau într-un cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
Orez NegruOrez Negru
Orez AlbOrez Alb
2
Nota editorului
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Orez LipiciosOrez Lipicios
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1
Scurgeți orezul și puneți-l în coșul conic cu aburi. Puneți coșul cu aburi peste câțiva centimetri de apă clocotită într-o oală mare sau un wok. Orezul nu trebuie să fie în sau să atingă apa clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 25 de minute sau până când orezul este strălucitor și fraged. Aveți grijă ca oala dvs. să nu se usuce în timpul aburului; adăugați mai multă apă dacă este necesar, asigurându-vă că nu atingeți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
2
Drain rice and place in the conical steamer basket. Set the steamer basket over several inches of boiling water in a large pot or a wok. The rice must not be in or touching the boiling water. Cover and steam for 25 minutes, or until the rice is shiny and tender. Be careful that your pot doesn't run dry during steaming; add more water if necessary, making sure to keep it from touching the rice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista