Orez la gratar
Rețeta Orez la grătar se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru 68 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 280 de calorii, 5 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și luați unt, apă, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1833 de fani. Cu un scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Spaniol Chicken & Rice (la grătar!!), Spaniol Chicken & Rice (la grătar!!) și Spaniol Chicken & Rice (la grătar!!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 9-in. tavă rotundă de folie de unică folosință, combinați primele șapte ingrediente. Se punctează cu unt. Acoperiți cu folie rezistentă; etanșați bine marginile.
Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 12-15 minute sau pana cand lichidul este absorbit.
Îndepărtați folia cu grijă pentru a permite aburului să iasă. Pufează cu o furculiță.