Orez Jamaican și mazăre

Orez Jamaican și mazăre
Orez Jamaican și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de nucă de cocos, crenguțe de cimbru, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mazăre și orez Jamaican, Orez Jamaican Și Mazăre, și Orez Jamaican și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți fasolea în 4 căni de apă într-o cratiță de 5 litri, acoperită, până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 1/4 ore (nu se scurge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Pierceți 2 ochi mai moi de nucă de cocos cu o frigăruie metalică sau o șurubelniță mică și scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
4
Coaceți nucă de cocos pe mijlocul cuptorului 15 minute. Cu un ciocan sau partea din spate a unui satâr greu, rupe coajă și scoateți carnea, levering-l cu atenție cu șurubelniță sau punctul de un cuțit puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
CleaverCleaver
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Îndepărtați membrana maro cu un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume, apoi tăiați nuca de cocos în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pur și simplu nuca de cocos cu apă fierbinte într-un blender și transferați într-un castron (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Se răcește pur și cald și se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic pe solide. Lucrând peste același castron, strângeți mici pumni de solide pentru a extrage cât mai mult lapte suplimentar posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a totaliza 2 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se amestecă laptele de cocos în fasole aproape fragedă împreună cu sare, scallions, cimbru și chile, apoi se fierbe, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați 5 căni de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă orezul și se întoarce la fierbere, apoi se acoperă. Reduceți căldura la minim și gătiți până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute, apoi se pufăie cu o furculiță. Aruncați scallions, cimbru și chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista