Orez Jamaican și mazăre

Orez Jamaican și mazăre
Orez Jamaican și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de nucă de cocos, crenguțe de cimbru, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mazăre și orez Jamaican, Orez Jamaican Și Mazăre, și Orez Jamaican și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți fasolea în 4 căni de apă într-o cratiță de 5 litri, acoperită, până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 1/4 ore (nu se scurge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pierceți 2 ochi mai moi de nucă de cocos cu o frigăruie metalică sau o șurubelniță mică și scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
4
Coaceți nucă de cocos pe mijlocul cuptorului 15 minute. Cu un ciocan sau partea din spate a unui satâr greu, rupe coajă și scoateți carnea, levering-l cu atenție cu șurubelniță sau punctul de un cuțit puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
CleaverCleaver
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Îndepărtați membrana maro cu un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume, apoi tăiați nuca de cocos în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Pur și simplu nuca de cocos cu apă fierbinte într-un blender și transferați într-un castron (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Se răcește pur și cald și se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic pe solide. Lucrând peste același castron, strângeți mici pumni de solide pentru a extrage cât mai mult lapte suplimentar posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a totaliza 2 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se amestecă laptele de cocos în fasole aproape fragedă împreună cu sare, scallions, cimbru și chile, apoi se fierbe, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Adăugați 5 căni de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă orezul și se întoarce la fierbere, apoi se acoperă. Reduceți căldura la minim și gătiți până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute, apoi se pufăie cu o furculiță. Aruncați scallions, cimbru și chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista