Orez Jamaican și mazăre
Orez Jamaican și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 311 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de nucă de cocos, crenguțe de cimbru, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mazăre și orez Jamaican, Orez Jamaican Și Mazăre, și Orez Jamaican și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți fasolea în 4 căni de apă într-o cratiță de 5 litri, acoperită, până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 1/4 ore (nu se scurge).
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Pierceți 2 ochi mai moi de nucă de cocos cu o frigăruie metalică sau o șurubelniță mică și scurgeți lichidul.
Coaceți nucă de cocos pe mijlocul cuptorului 15 minute. Cu un ciocan sau partea din spate a unui satâr greu, rupe coajă și scoateți carnea, levering-l cu atenție cu șurubelniță sau punctul de un cuțit puternic.
Îndepărtați membrana maro cu un cuțit ascuțit sau un cojitor de legume, apoi tăiați nuca de cocos în bucăți mici.
Pur și simplu nuca de cocos cu apă fierbinte într-un blender și transferați într-un castron (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Se răcește pur și cald și se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic pe solide. Lucrând peste același castron, strângeți mici pumni de solide pentru a extrage cât mai mult lapte suplimentar posibil.
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a totaliza 2 căni de lichid.
Se amestecă laptele de cocos în fasole aproape fragedă împreună cu sare, scallions, cimbru și chile, apoi se fierbe, acoperit, 15 minute.
Adăugați 5 căni de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă orezul și se întoarce la fierbere, apoi se acoperă. Reduceți căldura la minim și gătiți până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute, apoi se pufăie cu o furculiță. Aruncați scallions, cimbru și chile.