Orez Gras

Orez Gras
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Orezul gras ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 9,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 66g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1324 calorii. Un amestec de ardei gras, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Rețete similare sunt Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Bombe De Grăsime De Nucă De Cocos Blackberry-Keto Paleo, și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos.

Instrucțiuni

1
Bateți usturoiul, sucul de lămâie, boia de ardei, pudra de curry și turmericîntr-un castron mediu; adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Faceți înainte: puiul poate fi marinat cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Aduceți stafidele, oțetul și 2 linguri de apă la fiert într-o cratiță mică, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până lalichidul se evaporă, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Faceți înainte: stafidele pot fi preparate cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ardeii grași și ceapa; condimentează cu sare. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, 8-10 minute. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând ocazional, până lalegumele sunt caramelizate, 45-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați usturoiul și pasta de roșii în tigaie și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când pasta de roșii începe să se întunece, cu 10-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se amestecă în oțet și boia; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
5
Faceți înainte: Soffritto poate fi făcut cu 3 zile înainte.
6
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.
1
Scoateți puiul din marinată; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală grea de 5-6 litri cu capac la foc mediu-mare. Gatiti puiul, cu pielea in jos, pana cand pielea este maro si crocanta, 10-12 minute; transferați pe o farfurie. (Putețiîndepărtați oasele în acest moment, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Reduceți căldura la mediu.
4
Adăugați chorizo în oală și gătiți, amestecând des, până când este crocant, aproximativ 2 minute; transferați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați soffritto în oală și gătiți, amestecând continuu, până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați bulion, răzuind orice bucăți rumenite; condimentați cu sare (sărarea adecvată a lichidului aici este importantă pentru orezul aromat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
7
Adăugați orez, cârnați, chorizo și stafide. Se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, aranjați puiul deasupra, acoperiți oala și fierbeți ușor, până când orezul este fraged, 20-25 de minute. Descoperi; crește căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Stropiți restul de 2 linguri de ulei în jurul marginilor oalei și gătiți, netulburat, până când partea inferioară a orezului este crocantă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
În timp ce orezul se gătește, amestecați usturoiul, fasolea fermentată, dacă folosiți, tulpinile de coriandru și ardeii iute într-un castron mic. Cojiți creveții, lăsând capetele și cozile. Devein, umpleți partea tăiată cu amestec de usturoi și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați scoicile și vinul într-o tigaie mare, acoperiți și gătiți la foc mare, amestecând des, până când scoicile se deschid (aruncați orice nu se deschide), aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați scoicile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Condimentați ușor creveții cu sare și gătiți în aceeași tigaie până când se opac în centre, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați creveții în castron cu scoici; se toarnă sucuri de tigaie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Faceți înainte: creveții pot fi umpluți cu 1 oră înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1
Se amestecă gochugaru, cayenne și sare într-un castron mic. Înmuiați părțile tăiate de pene de lămâie în amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Topiți orezul cu creveți și scoici și stropiți cu sucuri de tigaie rezervate. Se acoperă cu pene de lămâie, ouă, măsline, ardei iute și ardei murați și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(Keebler)(Keebler)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
O Sărbătoare Realizabilă
4
Scoaterea acestui fel de mâncare demn de piesa centrală este o chestiune de a ști când să devii serios (sugestie: pregătire!) și când să se răcească. Iată abordarea noastră.Strategii
5
Cea mai mare parte a acestui fel de mâncare poate fi făcută în avans: umpleți stafidele și caramelizați soffritto cu până la trei zile înainte. Marinați coapsele de pui și frecați scoicile cu o zi înainte. După aceea, totul, cu excepția crustaceelor, care ar trebui să fiefierte chiar înainte de a mânca, se reunesc într-o singură oală.Improvizează
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
CrustaceeCrustacee
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Nu există nici o modalitate de a face arroz gordo. Rețeta Fat Rice folosește ingredientele preferate ale bucătarului Abraham Conlon, dar dacă nu sunt ale tale, schimbă-le. Nu găsiți creveți cu cap? Utilizați creveți obișnuiți șisăriți umplutura. Scoicile nu sunt curate? Mergi mai departe: este mai important să folosești cele mai bune ingrediente.Atac
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Puneți oala cu orez gras pe masă și lăsați oaspeții să sape: acesta nu este un fel de mâncare pentru mâncătorii timizi, așa cum veți vedea când toată lumea începe să abordeze crustaceele deasupra. Cea mai bună parte—răzuirea petelor întunecate și crocante de orez de pe fundul oalei—este păstrată pentru final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Ingrediente

113Nuci de orice fel (tocate)Cârnați chinezi sau cârnați de andouille, feliați subțireCârnați chinezi sau cârnați de andouille, feliați subțire6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ardei iute murati tocati marunt (cum ar fi serrano sau jalapeincorporo)ardei iute murati tocati marunt (cum ar fi serrano sau jalapeincorporo)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)tulpini proaspete de coriandru tocate mărunttulpini proaspete de coriandru tocate mărunt57Nuci de orice fel (tocate)chorizo spaniol vindecat, feliat subțirechorizo spaniol vindecat, feliat subțire2(poate fi sau trece)Ceapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)fasole neagră fermentată (opțional)fasole neagră fermentată (opțional)2catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt2(iarnă)gochugaru (pulbere grosieră de ardei roșu coreean)gochugaru (pulbere grosieră de ardei roșu coreean)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristafide auriistafide aurii2(poate fi sau trece)turmeric măcinatturmeric măcinat4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez de iasomie, clătitorez de iasomie, clătit1(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2lămâi, sferturi, semințe îndepărtatelămâi, sferturi, semințe îndepărtate8286 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribulion de pui cu conținut scăzut de sodiubulion de pui cu conținut scăzut de sodiu454Nuci de orice fel (tocate)Scoici Manila, curățateScoici Manila, curățate4(iarnă)ulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat1mareceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire6maricreveți cu capcreveți cu cap2ardei grași roșii, feliați subțireardei grași roșii, feliați subțire11 kilogram de dovlecel,(sau mai mult) oțet de Sherry sau oțet de vin roșu(sau mai mult) oțet de Sherry sau oțet de vin roșu1(poate fi sau trece)1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1kilogramepiele, coapse de pui cu oase (aproximativpiele, coapse de pui cu oase (aproximativ1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista