Orez German

Orezul German ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 719 calorii, 20g de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă servește 7. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de măsline, piperul măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Orez Germană Fierbinte, Clatite Germane, și Gulaș German.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și gătiți bratwurst-ul jupuit până se rumenesc, rupând cârnații în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până când ceapa este translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Se amestecă semințele de fenicul și varza cu sucul și se lasă amestecul să se prăjească timp de 2 minute fără a se agita.
Se amestecă în baza de orez și supă și se amestecă până când orezul este colorat și baza de supă este încorporată, încă aproximativ 2 minute. Se amestecă apă, piper negru și stafide și se aduce la fierbere; gatiti timp de 5 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când orezul este fraged și aproape toată apa s-a absorbit, aproximativ 30 de minute.