Orezul galben este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 35 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de annatto, frunze de recao, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez galben, Orez Galben, și Orez Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeii verzi, ceapa, ardeii iute, frunzele de recao și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați amestecul de ardei verde împreună cu roșiile și măslinele; se amestecă. Gatiti 3 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De Porumb
4
Se amestecă orezul și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; capac. Simmer 20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper