Orezul galben este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 35 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de annatto, frunze de recao, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez galben, Orez Galben, și Orez Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeii verzi, ceapa, ardeii iute, frunzele de recao și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați amestecul de ardei verde împreună cu roșiile și măslinele; se amestecă. Gatiti 3 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
4
Se amestecă orezul și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; capac. Simmer 20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper