Orez Feta Vegetal

Orez Feta Vegetal
Orezul feta vegetal ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 370 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ceapă, castraveți, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Orez grecesc cu lămâie și mărar cu Feta (aragaz pentru orez), Latkes de legume și Feta, și Linguină de legume de vară cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și apa într-o oală de dimensiuni medii. Aduceți apa la fierbere, când este fiartă, reduceți focul la foc mic, acoperiți oala și lăsați orezul să gătească până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un castron mare de amestecare, combinați ceapa roșie, țelina și castravetele. Zdrobiți feta în castron. Acoperiți amestecul de legume cu orez fiert, acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Ceapă RoșieCeapă Roșie
LegumeLegume
CastraveteCastravete
țelinățelină
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Aruncați legumele și feta cu ulei și oțet și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OțetOțet
Brânză FetaBrânză Feta
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista