Orez Dulce (Zarda)
Orez dulce (Zarda) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 51 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți migdale, orez, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 22%. Încercați Zarda Bar-B-Q Fasole Creeper, Orez Jaggery sau Gur Walay Chawal / orez dulce folosind Jaggery, și Orez Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-un bol cu apă pentru a acoperi și a înmuia o oră.
Aduceți o oală mare de apă pentru a fierbe cu culoarea alimentelor și jumătate din păstăile de cardamom. Se amestecă orezul, se reduce focul, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, 20 de minute.
Într-o tigaie mare la foc mic, gătiți păstăile de cardamom rămase în ulei 2 minute. Se amestecă orezul fiert, scurs și zahărul. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna, stafidele, nucile, migdalele și coaja de portocală.