Orez din Orientul Mijlociu cu fasole neagră și naut
Rețeta orez din Orientul Mijlociu cu fasole neagră și naut este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Pentru $2.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 461 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, usturoi, fasole garbanzo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 356 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Orez din Orientul Mijlociu cu fasole neagră și naut, Tocană gătită lent din Orientul Mijlociu cu miel, naut și smochine, și Tocană gătită lent din Orientul Mijlociu cu miel, năut și smochine.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut. Se amestecă orezul, chimenul, coriandrul, turmericul și ardeiul cayenne. Gatiti si amestecati 5 minute, apoi turnati in supa de pui. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Așezați curcanul într-o tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc uniform.
Amestecați ușor curcanul gătit, fasolea garbanzo, fasolea neagră, coriandrul, pătrunjelul și nucile de pin în orezul gătit. Se condimentează cu sare și piper.