Orez De Rodie
Orezul de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 529 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șalotă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Orez cu rodie Zesty, Budinca de orez cu sirop de rodie, și Salată De Orez Brun Și Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul * într-o tigaie medie saut la foc foarte mic.
Adăugați ceașcă de orez, amestecând pentru a acoperi. Gatiti timp de 30 de minute, amestecand ocazional, pana cand orezul are o culoare maro-nuca.
Se ia de pe foc.Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Se adaugă șalotele, ghimbirul, scorțișoara și restul de 1 cană de orez și saut, amestecând frecvent, până când orezul se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui și frunza de dafin și dați la fiert. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 14 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 10 minute, sau până când tot lichidul este absorbit.
Amestecați orezul într-un castron și pliați fisticul și semințele de rodie.
Scoateți frunza de dafin.
Serviți imediat sau la temperatura camerei.