Orez de pui și Chorizo

Orez de pui și Chorizo
Orezul de pui și Chorizo este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 949 calorii. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți capere, chorizo, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo), Orez de pui și Chorizo, și Oală de orez cu pui și chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau oală grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați în tigaie împreună cu chorizo; gătiți, întorcându-vă ocazional, până când puiul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Mutați puiul și chorizo-ul într-o parte a tigaiei și amestecați pasta de roșii, orezul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă bulionul și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute. Se amestecă mazărea, se reduce focul la mediu scăzut, se acoperă și se gătește până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Să se odihnească, acoperit, 5 minute. Puneți orezul cu o furculiță, amestecând pentru a combina toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
7
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista