Orezul de pui și Chorizo este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 949 calorii. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți capere, chorizo, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo), Orez de pui și Chorizo, și Oală de orez cu pui și chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau oală grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați în tigaie împreună cu chorizo; gătiți, întorcându-vă ocazional, până când puiul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Mutați puiul și chorizo-ul într-o parte a tigaiei și amestecați pasta de roșii, orezul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se adaugă bulionul și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 8 minute. Se amestecă mazărea, se reduce focul la mediu scăzut, se acoperă și se gătește până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.