Orez De Pui Hainanez
Orezul de pui hainanez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 962 calorii. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Set De Orez De Pui Hainanese, Orez De Pui Hainanez, și Cina In Seara Asta: Orez De Pui Hainanese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un bol, amestecați bine și condimentați cu sare, după gust. Puneți deoparte
Faceți puiul și orezul: aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată (suficientă apă pentru a scufunda puiul). Umpleți cavitatea puiului cu scallion și ghimbir.
Adăugați puiul în apa clocotită, partea de sân-în jos. Coborâți focul la foc mic chiar sub punctul de fierbere și gătiți, acoperit, până când tocmai ați fiert, aproximativ 40 de minute.
Transferați puiul într-o baie de apă cu gheață timp de aproximativ 5 până la 6 minute. (Acest lucru este de a aresta gătit și va face pielea de pui clare.)
Scurgere. Dezosați puiul și tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii. Rezervați stocul de pui și păstrați-l fierbinte.
Încălziți uleiul într-un wok sau o cratiță la foc mare.
Se adaugă usturoiul și se amestecă până se parfumează.
Adăugați orezul și amestecați timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați suficientă supă de pui rezervată fierbinte pentru a ajunge la 1/2 inch deasupra vârfului orezului. Aduceți la fierbere, adăugați sarea și reduceți focul la minim. Când se formează găuri de abur în orez, acoperiți wok-ul și aburiți până la fiert, aproximativ 30 de minute.
Bateți 1/4 cană din stocul de pui fierbinte în sosul chile.
Aranjați orezul și puiul fiert pe un platou și stropiți cu sosul chile.