Orez De Porc Cu Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul de porc cu susan. Această rețetă servește 4. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 433 calorii. Dacă aveți la îndemână orez fiert în pungă, ulei de susan, ghimbir măcinat îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Kebab De Porc Cu Orez De Susan, Kebab De Porc Glazurat Și Orez De Susan, și Filet de porc la grătar cu sparanghel portocaliu-susan și orez.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului; omiteți sarea.
Se scurge bine; pus deoparte.
În timp ce orezul gătește, aruncați carnea de porc cu 1/2 linguriță de usturoi și 1/2 linguriță de ghimbir.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; saut 3 minute sau până când este gata.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare; adăugați 1 linguriță de usturoi și 1/2 linguriță de ghimbir; saut 30 de secunde.
Adăugați orez, sos de soia, sos hoisin și oțet; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă carnea de porc; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se presară cu ceapă verde și semințe de susan.