Orez de nucă de cocos cu dovlecei de iarnă
Orezul de nucă de cocos cu dovlecei de iarnă este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 585 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ouă, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Dovleac de iarnă în lapte de cocos (supă de fuziune), Orez Brun Cu Dovlecei De Iarnă Și Caju, și Supă de dovlecei de iarnă curry cu linte roșie, lapte de cocos și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, acoperiți dovleceii cu apă și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ouăle și gătiți, amestecând, până când sunt amestecate.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Adăugați uleiul rămas și ceapa în tigaie și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați laptele de cocos și fierbeți timp de 2 minute.
Adăugați dovlecelul, edamamul, orezul și sarea și gătiți, amestecând ușor, până când se încălzește și tot lichidul este absorbit, aproximativ 2 minute.
Adăugați scallions și ouă, aruncați și serviți.