Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Orezul de migdale cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 509 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,59 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zmeură, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Tort de migdale cu sos de zmeură, Cheesecake de migdale cu sos de zmeură, și Clatite Cu Faina De Migdale Cu Sos De Zmeura.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, aduceți la fierbere 4 căni de apă, orez și sare. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă laptele și zahărul. Aduceți la fierbere la foc mediu; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când laptele este absorbit și orezul este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Lapte
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă migdalele și se extrage. Se răcește ușor; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Cafea Fierbinte Tare Caldă
3
Între timp, într-o altă cratiță, combinați amidonul de porumb și apa rămasă; adăugați zmeură. Se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
5
Chiar înainte de servire, bateți smântâna până se formează vârfuri moi; pliați în amestec de orez. Lingurați în feluri de mâncare individuale și acoperiți cu sos de zmeură.