Orez De Mic Dejun Cu Mere Și Scorțișoară
Nutty Apple scortisoara micul dejun orez este un fără gluten și vegan mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 213 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mere, generoase de sare, orez brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Orez De Mic Dejun Cu Mere Și Scorțișoară, Tort De Scorțișoară Cu Nuci De Mere, și Tort De Mere Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350ºF.In un vas de copt de 9 x 13", amestecați împreună merele și nucile tocate.
Stropiți cu uleiul de cocos sau margarina și amestecați pentru a acoperi.
Presărați amestecul cu scorțișoară și sare și amestecați până când merele și nucile sunt acoperite uniform cu condimente.
Introduceți vasul la cuptor și coaceți timp de 30-45 de minute, sau până când merele sunt frumoase și fragede. Verificați la fiecare 15 minute în timp ce coaceți pentru a da agitare merelor.
Scoateți merele din cuptor și amestecați stafidele și orezul brun.