Orez De Iaurt
Orezul de iaurt ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 259 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez de iasomie, turmeric măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Orez caș (orez Indian cu iaurt), Orez De Iaurt, și orez caș , cum se face orez caș (orez cu iaurt) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Încălziți ghee-ul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați ardeiul chile rupt și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Amestecați semințele de muștar negru și gătiți până când încep să apară, încă aproximativ 30 de secunde.
Scoateți de pe foc și amestecați turmericul, frunzele de curry și pulberea de asafoetida.
Bateți laptele, iaurtul și condimentul ghee împreună într-un castron mare până se omogenizează. Îndoiți orezul până se amestecă bine. Condimentează după gust cu sare, apoi lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.