Orez de iasomie cu ceapă verde, mazăre și lămâie
Orezul de iasomie cu ceapă verde, mazăre și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 198 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, coajă de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Orez cu lămâie cu mazăre și ceapă verde, Ceai verde cu iasomie-mentă cu lămâie, și Tofu curry cu nucă de cocos cu orez verde de iasomie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 3/4 căni de apă, orez și sare într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Lăsați să stea acoperit 15 minute. Puf cu furculiță. Mișto.
Gatiti mazarea in cratita medie de apa sarata clocotita 1 minut.
Scurgere. Clătiți sub apă rece.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați toate, cu excepția a 2 linguri de ceapă verde;saut 30 de secunde.
Se adaugă orezul și saut-ul până se încălzește, amestecând pentru a sparge bucăți, aproximativ 4 minute.
Adăugați mazărea, sucul de lămâie, pătrunjelul și coaja de lămâie. Saut 2 minute pentru a amesteca aromele.
Transferați în vasul de servire.
Se presară cu ceapa verde rămasă.