Orezul cu chimen cu vinete și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 263 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți vinete, pătrunjel, turmeric și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Mazăre Prăjită Cu Chimen, Mazăre De Zahăr Cu Chimen La Grătar, și Vinete prăjite în oală cu roșii și chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți orezul într-un castron și acoperiți-l cu apă. Puneți-l deoparte să se înmoaie în timp ce gătiți legumele. Pulverizați ușor o tigaie mare antiaderentă cu ulei sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați vinetele și ceapa, sareți-le ușor și gătiți, acoperite, la foc mediu-mare, amestecând des. Când vinetele sunt moi, dar nu moale (aproximativ 5 minute) adăugați ardeii, roșiile, condimentele, pătrunjelul și mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Combinați bine.
4
Scurgeți apa din orez și adăugați orezul în tigaie împreună cu 3 căni de apă. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Când ajunge la fierbere, transferați-l într-un vas mare de copt. (Madison sugerează un vas mare de gratin din faianță, dar am folosit un vas adânc de lasagna.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Așezați o bucată de hârtie pergament peste orez și apoi acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
6
Coaceți până când orezul este fraged, aproximativ 50-55 de minute. Se amestecă mazărea și se lasă vasul să se întărească timp de 5 minute înainte de servire.