Orezul cu chimen cu vinete și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 263 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți vinete, pătrunjel, turmeric și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Mazăre Prăjită Cu Chimen, Mazăre De Zahăr Cu Chimen La Grătar, și Vinete prăjite în oală cu roșii și chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți orezul într-un castron și acoperiți-l cu apă. Puneți-l deoparte să se înmoaie în timp ce gătiți legumele. Pulverizați ușor o tigaie mare antiaderentă cu ulei sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați vinetele și ceapa, sareți-le ușor și gătiți, acoperite, la foc mediu-mare, amestecând des. Când vinetele sunt moi, dar nu moale (aproximativ 5 minute) adăugați ardeii, roșiile, condimentele, pătrunjelul și mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Combinați bine.
4
Scurgeți apa din orez și adăugați orezul în tigaie împreună cu 3 căni de apă. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Când ajunge la fierbere, transferați-l într-un vas mare de copt. (Madison sugerează un vas mare de gratin din faianță, dar am folosit un vas adânc de lasagna.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Așezați o bucată de hârtie pergament peste orez și apoi acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți până când orezul este fraged, aproximativ 50-55 de minute. Se amestecă mazărea și se lasă vasul să se întărească timp de 5 minute înainte de servire.