Orez de chimen cu vinete și mazăre

Orez de chimen cu vinete și mazăre
Orezul cu chimen cu vinete și mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 263 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți vinete, pătrunjel, turmeric și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Mazăre Prăjită Cu Chimen, Mazăre De Zahăr Cu Chimen La Grătar, și Vinete prăjite în oală cu roșii și chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-un castron și acoperiți-l cu apă. Puneți-l deoparte să se înmoaie în timp ce gătiți legumele. Pulverizați ușor o tigaie mare antiaderentă cu ulei sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați vinetele și ceapa, sareți-le ușor și gătiți, acoperite, la foc mediu-mare, amestecând des. Când vinetele sunt moi, dar nu moale (aproximativ 5 minute) adăugați ardeii, roșiile, condimentele, pătrunjelul și mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Combinați bine.
4
Scurgeți apa din orez și adăugați orezul în tigaie împreună cu 3 căni de apă. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Când ajunge la fierbere, transferați-l într-un vas mare de copt. (Madison sugerează un vas mare de gratin din faianță, dar am folosit un vas adânc de lasagna.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Așezați o bucată de hârtie pergament peste orez și apoi acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți până când orezul este fraged, aproximativ 50-55 de minute. Se amestecă mazărea și se lasă vasul să se întărească timp de 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista