Orez De Caju Portocaliu De Nucă De Cocos

Orez De Caju Portocaliu De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul de caju portocaliu de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.02 pe portie. O porție conține 500 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Nucă De Cocos Caju Orez Prăjit, Orange-caju pui și orez, și Orez De Caju Portocaliu {Cu Tilapia Coaptă} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați laptele de nucă de cocos, sucul de portocale, apa și sarea și dați la fiert. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe până se absoarbe tot lichidul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Scoateți orezul de pe foc și pufați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Așezați un prosop curat și uscat peste tigaie, acoperiți cu un capac și lăsați orezul să se aburească timp de 5 minute. Se amestecă untul și cashews.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Tăiați partea superioară și inferioară a portocaliei, expunând doar carnea. Cu un cuțit ascuțit, urmați curba fructului pentru a tăia coaja, îndepărtând complet miezul alb. Tăiați fiecare segment de portocaliu, tăind de-a lungul membranelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Tăiați fiecare segment în treimi. Amestecați portocala în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista