Orezul Curry cu fructe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 108 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, fructe tropicale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 16%. Încercați Curry De Pui Cu Fructe, Salată De Pui Curry Cu Fructe, și Salată De Curcan Curry Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați unt și următoarele 4 ingrediente; se amestecă ușor. Acoperiți și scoateți din căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Lăsați să stea 5 minute sau până când apa este absorbită.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.