Orez cu usturoi al lui Carmen

Orez cu usturoi al lui Carmen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul de usturoi al lui Oqusta Carmen. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Carmen Miranda Tartă Cu Fructe Proaspete, Sandviș croissant cu mic dejun ușor cu brânză Carmen, și Nu uitați de caserola de mic dejun cu bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați orez și usturoi în tigaie; gătiți 3 minute, amestecând frecvent. Se amestecă 3 1/4 căni de apă și sare; se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit. Fluff cu o furculiță înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista