Orez Cu Stafide
Orezul de orez cu stafide este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 262 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți orez jasmati, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cuscus Herbed cu stafide aurii și nuci de pin, Orez galben cu stafide, și Orez cu fenicul și stafide aurii.
Instrucțiuni
Gatiti orezul pe masura ce eticheta directioneaza.
Se întinde pe o foaie de copt și se lasă să se răcească complet. Înmuiați stafidele în sucul de lămâie într-o cană, 10 minute. Între timp, aruncați orezul cu chervil, busuioc, pătrunjel, cilantro și morcov într-un bol mare. Se toacă lăstarii de mazăre, rezervând ceva întreg pentru garnitură și se adaugă în castron.
Scurgeți stafidele, strecurând sucul de lămâie într-un bol separat.
Adăugați oțetul, coaja de lămâie, zahărul, 1/4 linguriță de sare și piperul după gust în sucul de lămâie.
Bateți în uleiul de măsline.
Adăugați la amestecul de orez împreună cu stafidele și aruncați. Condimentează cu sare și piper. Sus cu lăstarii de mazăre rezervați.
Fotografie de Jonny Valiant