Orez Cu Spanac Fiert
Orezul cu spanac Dilled ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 176 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Orez Fiert, Strudel de spanac cu sirop balsamic Dilled, și Orez Palak-Orez Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați usturoiul și spanacul și amestecați des până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute.
Scoateți spanacul și tocați. Întoarce-te la pan.
Adăugați orez și amestecați pentru a combina.
Adăugați 2 căni de apă fierbinte și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Se amestecă laptele, mărarul, sucul de lămâie și piperul.
Transferați amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci și întindeți nivelul. Dollop smântână, acoperiți tigaia cu folie și coaceți până se încălzește, 10 până la 15 minute. Se amestecă și se servește.