Orez cu roșii și ardei roșu (Arroz con Tomate y Pimentsimboln)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați orez cu roșii și ardei roșu (Arroz con Tomate y Pimentulmormoln). Această rețetă face 6 porții cu 293 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă de roșii și ardei prăjiți (Sopa de Tomate y Piment 6n), Arroz con Queso y Piment 6n (ardei verde și orez cu brânză), și Orez portughez cu roșii (arroz de Tomate).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul gras roșu și gătiți până când ceapa este translucidă, amestecând ocazional, aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați orezul, amestecați cu o lingură de lemn pentru a acoperi bine și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați apa, bulionul de legume, piureul de roșii și sarea. Aduceți la fierbere, amestecați și reduceți focul la minim.Acoperiți și gătiți timp de aproximativ 20 de minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute.