Orez cu nucă de cocos și creveți (Arroz Con Coco y Camarones)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul cu nucă de cocos și creveți (Arroz Con Coco y Camarones). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1045 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 173 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, pudră de ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Camarones Con arroz-creveți cu orez, Orez cu creveți (Arroz con Camarones), și Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați creveții într-un castron de plastic și adăugați 1 lingură de ulei de măsline, pudră de chili și pudră de ceapă și linguriță de sare. Se da la frigider 15 minute.
Încălziți uleiul într-o oală medie la foc mediu.
Se adauga orezul, zaharul, lingurita de sare si piper, se amesteca pana se acopera bine.
Adăugați laptele de cocos. frunza de dafin și aduceți la fierbere, timp de aproximativ 5 minute, reduceți focul la minim și adăugați creveții. Acoperiți și gătiți timp de 20 până la 25 de minute sau până când orezul este doar fraged și lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc, se aruncă frunza de dafin.
Adăugați pătrunjelul și lăsați-l să stea 5 minute și serviți fierbinte.