Orez cu nucă de cocos
Orezul cu nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 334 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, ceapă, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, și Tofu curry cu nucă de cocos cu fasole verde și orez cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 3 până la 4 litri la foc mare, amestecați adesea uleiul și ceapa până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și ardeiul gras; se amestecă până când piperul este moale, aproximativ 2 1/2 minute.
Adăugați orez în tigaie și amestecați până când boabele încep să devină opace, aproximativ 2 minute.
Adăugați turmeric și amestecați aproximativ 30 de secunde.
Adăugați lapte de cocos și bulion. Aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți la foc mic până când orezul este fraged pentru a mușca, 20 până la 25 de minute.
Puneți orezul într-un vas de servit și presărați cu nucă de cocos.
Se adaugă sare și piper după gust.