Orez cu nuci Pecan
Orezul cu nuci Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 540 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, orez, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rețetă De Plăcintă Cu Nuci Pecan, Plăcintă cu nuci Pecan cu cremă cu țepi, și Tarta de Pecan Butterscotch cu frisca Scotch-Spiked pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente; gatiti 4 pana la 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand des.
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Se amestecă bulionul de pui; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Îndepărtați frunza de dafin; se amestecă nucile pecan.