Orez cu mazăre porumbel

Orez cu mazăre porumbel
Orezul cu mazăre porumbel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 50 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână slănină oscar mayer, mazăre porumbel, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel), Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel), și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati primele 5 ingrediente in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați apă, mazăre, sos de roșii și condimente; se amestecă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sezonul GoyaSezonul Goya
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Se amestecă orezul; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 20 min. sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista