Orez cu lămâie cu arahide
Orezul cu lămâie cu arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. Un amestec de arahide prăjite, semințe de muștar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Minge de orez lipicioasă cu arahide zdrobite, Orez prăjit cu ananas cu busuioc și arahide, și Salată de orez negru cu Mango și arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați orezul în mai multe schimbări de apă până când apa curge limpede, apoi scurgeți bine orezul într-o sită. Aduceți orezul și 3 căni de apă la fiert într-o cratiță grea de 3 litri și gătiți, acoperite, la foc foarte mic până când apa este absorbită și orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea, acoperită, 10 minute. Pufați ușor orezul cu o furculiță.
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți semințele de muștar, amestecând, până când semințele încep să apară.
Adăugați ghimbir și 1/4 cană de arahide și gătiți, amestecând, 2 minute.
Adăugați turmeric, Orez și sare după gust, amestecând pentru a acoperi bine orezul.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați sucul de lămâie.
Se presară cu arahide rămase și coajă.