Orez Cu Ierburi Prăjite
Orezul cu ierburi prăjite este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 309 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă ați transformat orez, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui prăjit cu iarbă de toamnă cu o oală cu unt orez sălbatic prăjit, Gnocchi prăjiți cu unt brun de ierburi, și Brioșe De Dovleac Prăjite Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați orez și sotati 4 minute sau până se rumenesc.
Combinați orezul sotat, bulionul și următoarele 3 ingrediente într-un aragaz lent de 4 litri.
Acoperiți și gătiți la maxim 2 ore sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Se amestecă nucile de pin.
Proaspătul este cel mai bun: dacă aveți busuioc proaspăt la îndemână, folosiți 1 lingură proaspătă în loc de 1 linguriță de busuioc uscat.