Orez Cu Ierburi Prăjite

Orez Cu Ierburi Prăjite
Orezul cu ierburi prăjite este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 309 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă ați transformat orez, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui prăjit cu iarbă de toamnă cu o oală cu unt orez sălbatic prăjit, Gnocchi prăjiți cu unt brun de ierburi, și Brioșe De Dovleac Prăjite Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați orez și sotati 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați orezul sotat, bulionul și următoarele 3 ingrediente într-un aragaz lent de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Acoperiți și gătiți la maxim 2 ore sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Se amestecă nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
Proaspătul este cel mai bun: dacă aveți busuioc proaspăt la îndemână, folosiți 1 lingură proaspătă în loc de 1 linguriță de busuioc uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista