Orez Cu Iasomie De Nucă De Cocos

Orez Cu Iasomie De Nucă De Cocos
Orezul cu iasomie de nucă de cocos este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. O porție conține 280 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte de cocos, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez de iasomie de nucă de cocos perfect gătit fără aragaz, Orez De Iasomie De Nucă De Cocos Perfect Gătit Fără Aragaz, și Orez Cu Iasomie De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați apa, laptele de cocos și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați orezul clătit și frunzele de tei și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 12 minute. Ținând tigaia acoperită, opriți focul și lăsați orezul să stea 5 minute. Descoperiți și pufați orezul. Aruncați frunzele de tei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista