Orez Cu Ghimbir-Coriandru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul cu ghimbir-coriandru. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coriandru, bucăți lungi de ghimbir, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez cu usturoi-ghimbir cu coriandru, Chilli La Grătar Și Somon Cilantro Cu Orez Cu Ghimbir, și Cina pentru doi: midii de nucă de cocos cu ghimbir, Lemongrass, Chili și coriandru pe tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rundele de orez și ghimbir în marecratiță.
Adăugați bulion; se presara cu sare.Aduceți la fierbere, amestecând des. Capac; reduceți căldura la scăzut. Se fierbe până când orezul este fraged șibulionul este absorbit, aproximativ 18 minute.Între timp,combinați coriandru tocat, ceapă verde și ghimbir tocat în miniprocesor.
Adăugați ambele uleiuri și 1 lingurițăoțet. Se amestecă până aproape neted. Seasoncilantro ulei dupa gust cu sare, piper, șimai mult oțet, dacă se dorește.
Transferați orezul în castron.
Se amestecă în ulei de coriandru și se servește.
Per porție:340 calorii, 15 g grăsime,2 g fibre