Orezul cu ciuperci vegetale este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 7 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Burger vegetal cu ciuperci și orez brun, orez cu ciuperci, cum se face orez rapid cu ciuperci, și Pudră De Legume Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare antiaderentă, călește ceapa, ardeii și țelina în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați ciuperci și usturoi; se sotează cu 3 minute mai mult sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă orezul, apa și condimentele; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Mazăre Goya®
3
Transferați cu atenție la un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 45-50 de minute sau până când orezul este fraged.