Orez Copt

Orez Copt
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, orezul copt ar putea fi un remarcabil fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 291 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, pătrunjel, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Orez brun prăjit la cuptor (Da, orez prăjit la cuptor!), Orez brun prăjit la cuptor (Da, orez prăjit la cuptor!), și Orez Copt.

Instrucțiuni

1
Într-un Uns 12-oz. vasul de copt, combinați bulionul, orezul, pătrunjelul, sarea și piperul. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se presară cu brânză; coaceți 4 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista