Orezul condimentat cu scorțișoară este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 179 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de sare, baton de scorțișoară, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Banane Condimentate Cu Scorțișoară, Amestec de gustări condimentate cu scorțișoară, și Piersici Condimentate Cu Scorțișoară (1 Pt) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, usturoiul, semintele de chimen si batonul de scortisoara in ulei intr - o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Semințe De Chimen
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez și gătiți, amestecând, până când boabele devin ușor translucide, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Orez
3
Se amestecă bulionul, zahărul, piperul și sarea și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Bulion
Zahăr
Orez
Sare
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute. Pufați orezul cu o furculiță și aruncați bățul de scorțișoară, dacă doriți.