Orez Cilantro

Orez Cilantro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul Cilantro. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 208 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, serrano chile, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cilantro Lime Rice (Aragaz Orez), Orez Cilantro, și Orez Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coriandru, usturoi, chile și 2 căni de bulion într-un blender și procesați până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când strălucește, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați orez și sare amestecați pentru a acoperi în ulei și gătiți până când orezul devine opac, aproximativ 2 minute. Turnați cu grijă amestecul de cilantro și restul de 1 1/3 căni de bulion în orez și amestecați pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți căldura la minim, astfel încât orezul să fie la foc mic. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 15 minute. Opriți focul și lăsați orezul să se odihnească acoperit timp de 5 minute. Fluff cu furculiță și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista